Bektoreen batura - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Bektoreak, bektore-batuketa lantzeko simulazio interaktiboa
Bertsioa: 2.02
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak