Bateria-tentsioa / Diseinua nagusia, Sam Reid, Carl Wieman ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Reid, Sam; Wieman, Carl; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Tentsioa, bateriak, elektroiak lantzeko simulazio interaktiboa