Bateria- eta -erresistentzia zirkuitua - Reid, Sam; Wieman, Carl; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Erresistorea, tentsioa, bateriak, elektroiak lantzeko simulazio interaktiboa
Bertsioa: 1.04
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak