Banda-egitura / Diseinua nagusia, Sam McKagan ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Energia-bandak, eroankortasuna, elektrizitatea