Azukre eta gatz disoluzioa - López Irastorza, José Manuel; Lancaster, Kelly; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Soluzioak, ionikoa, kobalentea lantzeko simulazio interaktiboa
Bertsioa: 1.02
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak