Arlanpa - Reid, Sam; Wieman, Carl; Adams, Wendy; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Indarra, energia, lana lantzeko simulazio interaktiboa
Bertsioa: 1.07
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak