II. Ikergazte. Nazioarteko ikerketa euskaraz : kongresuko artikulu-bilduma. Osasun Zientziak. 2017eko maiatzaren 10, 11 eta 12a. Durango, Euskal Herria - Ikergazte . 2017ko maiatzaren 10, 11 eta 12 . Iruñea, Euskal Herria); Alegria, Iñaki (Bilbo : UEU, 2017)
UEUren helburu garrantzitsuenetako bat izan da euskal komunitate zientifiko-intelektuala trinkotzea. Elkarren berri izatea ezinbestekoa da ezagutzak aurrera egin dezan, are gehiago gure kasuan, euskaraz lanean dihardugun ikertzaileak hain sakabanatuta egonda.
Creative Commons Aitortu-PartekatuBerdin 3.0 lizentziapean daude
Kongresuaren edizio berri honek ondoko bidaide eta babesleak izan ditu: Nafarroako Unibertsitate Publikoa, UPV/EHU, Nafarroako Gobernua, Iruñeko udala eta Udalbiltza. Ekimena sostengatzen dute gainera, ondoko unibertsitateek ere: Mondragon Unibertsitateak, Deustuko unibertsitateak eta Nafarroako unibertsitateak.
Keywords: Ikerkuntza; Osasun zientziak; Baliabide digitalak; Monografiak