II. Ikergazte. Nazioarteko ikerketa euskaraz : kongresuko artikulu-bilduma. Ingenieritza eta arkitektura. 2017eko maiatzaren 10, 11 eta 12a. Durango, Euskal Herria / [editoreak, Iñaki Alegria... et al.] - Alegria, Iñaki (: UEU, 2017)
UEUren helburu garrantzitsuenetako bat izan da euskal komunitate zientifiko-intelektuala trinkotzea. Elkarren berri izatea ezinbestekoa da ezagutzak aurrera egin dezan, are gehiago gure kasuan, euskaraz lanean dihardugun ikertzaileak hain sakabanatuta egonda.