Birgaitze energetikoak gizarte etxebizitzan : portaera termikoaren analisia - Terés Zubiaga, Jon; Hernández Minguillón, Rufino Javier; Sala Lizarraga, José María Pedro (; Bilbo : Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2014)
Doktorego-tesi hau eraikinen birgaikuntza energetikoaren ebaluazioan datza, prozedura honek barne hartzen dituen atal ezberdinak, datu - eskuratzea eta monitorizazioa, datuen tratamendua (eraikinen ereduak erabiliz) eta lortutako emaitzen analisiak esaterako.
Tesia, Euskal Herriko Unibertsitatea,Makina eta motor termikoak Saila
Material hau ADDI.EHU.ES webgunetik ekarri da
espezializatua
Doktorego Tesi hau Eusko Jaurlaritzaren laguntzarekin garatu zen, Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Sailaren Doktore Aurreko Programaren bidez (BFI09-81)
testua euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea -- Tesi eta disertazio akademikoak; Energia-eraginkortasuna eraikuntzan; Doktorego-tesiak; Baliabide digitalak; Monografiak