Birgaitze energetikoak gizarte etxebizitzan / César escudero Revilla ; zuzendaria, José María Pedro Sala Lizarraga, Koldobika Martín Escudero : portaera termikoaren analisia - Terés Zubiaga, Jon (: Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2014)
Doktorego-tesi hau eraikinen birgaikuntza energetikoaren ebaluazioan datza, prozedura honek barne hartzen dituen atal ezberdinak, datu - eskuratzea eta monitorizazioa, datuen tratamendua (eraikinen ereduak erabiliz) eta lortutako emaitzen analisiak esaterako.