Erizaintza-prozesua : Gipuzkoako herrialdean izaniko erabileraren bilakaera - Huitzi Egilegor, Joseba Xabier; Elorza Puyadena, María Isabel; Urkia Etxabe, José María (; [S.l.] : Donostia, 2010)
Ameriketako Estatu Batuetan eta Kanadan 1950. urteetan sortu ostean, erizaintza-prozesua, egun, mundu osoko erizaintza-eskoletan, ospitaletan eta zentrotan erabiltzen da. Doktore-tesi honetan erizaintza-prozesuak Gipuzkoako herrialdean zenbaterainoko isla izan duen aztertzen da, hau da, erizaintza-prozesua erabiltzen den ala ez eta, erabiltzekotan, non, noiztik, zergatik, ze zailtasunekin, ze erizaintza-modeloren eraginpean eta ze modutara erabiltzen den.
Tesia, Euskal Herriko Unibertsitatea, fisika teorikoa eta zientziaren historia Saila
Material hau ADDI.EHU.ES webgunetik ekarri da
espezializatua
testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Baliabide digitalak; Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea -- Tesi eta disertazio akademikoak; Erizaintza; Monografiak