Euskararen normalizazioa hezkuntzan (2000-2010) : Ulibarri programa, euskarri teorikoa, metodologia eta faktore azalgarriak - Aldekoa, Jasone; Madariaga Orbea, José María; Isasi Balantzategi, Xabier (Bilbo : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2011)
Tesia, Euskal Herriko Unibertsitatea, Bilakaeraren eta hezkuntzaren psikologia Saila
Material hau ADDI.EHU.ES webgunetik ekarri da
Espezializatua
Keywords: Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea -- Tesi eta disertazio akademikoak; Euskara -- Normalizazioa; Baliabide digitalak; Monografiak; Doktorego-tesiak