Eskeleto bat hegazkinez - Brezina, Thomas; Bernhard Förth; Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023) (Bilbao : Desclée De Brouwer, 2000)
Max Muller naiz eta 10 urte ditut. Orain arte bizitza aspergarria eduki dut eta neure burua koldartzat jotzen nuen. Baina, egun batean, nire lagun minak bihurtuko zirenak ezagutu nituenetik, hau da, azken munstroak, ez naiz, jada, aspertzen eta barre-algaraka eta izulaborrituta bizi naiz. Nire munstroak beti arrisku izugarrian daude. Izan ere, Lara Kätscher eta Adonis inurriburu horiek nola harrapatu dabiltza, munstro-zirku bta muntatzeko asmoa dute eta.
10 urtetik aurrera (berdea)
Das skelett im jet
Keywords: Munstroak; Misterioa; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak