Pelota II - Leth, Jorgen; González Abrisketa, Olatz ([S.l.] : Basque Films : Sunset productions, 2016)
Pilota izaki bizia da. Desberdintasun handia dago pilota bat eta beste baten artean, eta behar bezala entzun behar ditugu ondo ezagutzeko. "Pelota II" filmak esku-pilotako protagonisten jarraipena egiten du, sekreturik gorena ezagutarazteko: materialaren hautaketa.
Hizkuntzak: jatorrizko bertsioa euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez ; azpitituluak: euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Euskal pilota -- -Bideoak; Dokumentalak