Pelota II / zuzendaritza, Jorgen Leth, Olatz Gonzalez Abrisketa ; gidoia, Olatz Gonzalez Abrisketa - Leth, Jorgen; González Abrisketa, Olatz (: Basque Films : Sunset productions, 2016)
Pilota izaki bizia da. Desberdintasun handia dago pilota bat eta beste baten artean, eta behar bezala entzun behar ditugu ondo ezagutzeko. "Pelota II" filmak esku-pilotako protagonisten jarraipena egiten du, sekreturik gorena ezagutarazteko: materialaren hautaketa.