Eusdemo / Donostiako PAT (2002)
Aditz laguntzailea, sinonimoak, antonimoak, esaera zaharrak, testuaren koherentzia (puzzleen bitartez) eta aditzaren laguntzailea irudien bidez lantzen da. Inguruaren ezaguerari buruzko adibeetan giza-gorputzaren atalak jorratzen dira.