Euskal hiztegia landuz - Estragó Bisbe, Joan; Sors Sala, Josep; Orixe Taldea (2002)
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko egokia da.
LMH eta DBH
Keywords: Hezkuntza Premia Bereziak; HIPI; Aniztasunaren trataera; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak