Euskal hiztegia landuz / Joan Estragó Bisbe eta Josep Sors Sala ; egokitzapena, Orixe Taldea - Estragó Bisbe, Joan (HIPI (Hizkuntza Indartze Programa), 2002)
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko egokia da.