Irakurtzen ari naiz - Mikelez, José Manuel (2002)
Programak duen ezagarri nagusia testua eta irudiaren arteko lotura aurkitzea da.
Irakurketa hasteko programa bat da, Haur Hezkuntzako ikasleentzako zuzendua, 5 eta 4 urteko ikasleeentzat.
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak