Irakurtzen eta idazten - Mundiñano Larraza, Iñaki (2002)
Irakurketa eta idazketa prozesuan indargarri eta motibagarri izan nahi du programa honek. Dilindan liburuxketan daude oinarriturik eta bertan hainbat silaba lantzen dira. Ariketetan testua eta irudiak irakurri, lotu, identifikatu, idatzi... behar dira.
Haur Hezkuntzako azken urterako eta Lehen Hezkuntza lehenengo zikloko ikasleei dago zuzendurik.
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak