Irakurtzen eta idazten / Iñaki Mundiñano Larraza - Mundiñano Larraza, Iñaki (2002)
Irakurketa eta idazketa prozesuan indargarri eta motibagarri izan nahi du programa honek. Dilindan liburuxketan daude oinarriturik eta bertan hainbat silaba lantzen dira. Ariketetan testua eta irudiak irakurri, lotu, identifikatu, idatzi... behar dira.