Trabatuak lantzen - Mundiñano Larraza, Iñaki (Etxarri Aranatz : Iñaki Mundiñano, 2002)
Irakurketa/idazketa prozesuan horrenbeste buruhauste sortzen duten silaba trabatuak lantzeko sortu da programa hau.
Haur Hezkuntza, 5 urte
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. mailak
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Logopedia; Entzumena eta hizkuntza; Hezkuntza Premia Bereziak; Aniztasunaren trataera; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak