Trabatuak lantzen / Iñaki Mundiñano Larraza - Mundiñano Larraza, Iñaki (Iñaki Mundiñano, 2002)
Irakurketa/idazketa prozesuan horrenbeste buruhauste sortzen duten silaba trabatuak lantzeko sortu da programa hau.