Erizaintzako prestakuntzaren eboluzio historikoa Gipuzkoan : praktiketako gaitasunen diseinua egungo beharrei egokitzeko - Uranga Iturriotz, Mari Jose; Gil Molina, Pilar; Urkia Etxabe, José María (; [S.l.] : Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2012)
Doktore-tesi honen helburuak dira: Erizaintzako prestakuntzak Gipuzkoan izan duen eboluzio historikoa aztertzea, Europan izandako eboluzioarekin lotuz; eta, Europar Unibertsitate Eremu berria sortzeak eragin dituen aldaketen testuinguruan, Donostiako Erizaintza Unibertsitate Eskolan egindako praktiketako gaitasunen diseinua deskribatzea eta aztertzea.
Tesia, Euskal Herriko Unibertsitatea, Fisika teorikoa eta zientziaren historia Departamentua
Material hau ADDI.EHU.ES webgunetik ekarri da
espezializatua
testua euskaraz
Keywords: Doktorego-tesiak; Baliabide digitalak; Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea -- Tesi eta disertazio akademikoak; Erizaintza; Historia; Monografiak