Sirenak nola jaio ziren - Castro, Griselda; Roldán, Gustavo; Meabe, Miren Agur (Sondika : Giltza, 2000)
Ipuin miresgarri honetan sirenak nola jaio ziren kontatzen zaigu. Jende gutxik daki zer gertatu zen, baina honela izan zen. "Bazen behin neskatxo bat...".
4 urte arte (urdina)
De cómo nacieron las sirenas
Keywords: Sirenak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak