PBL metodologiaren inplementaziorako proposamena ordenagailu bidezko diseinuaren irakaskuntzan - Garikano Osinaga, Xabier; Garmendia Mujika, Mikel (; [S.l.] : [S.n.], 2015)
Ikerketa Tesi honetan proiektuetan oinarritutako ikaskuntzaren proposamen didaktiko bat diseinatu etainplementatzen da, testuinguru partikular batean, Ordenagailu Bidezko Diseinuaren (CAD)irakaskuntzan. Egungo paradigma didaktikoaren bilakaera irakaskuntza aktiboen alde, PBL eta lankidetzaikaskuntzaren bezalako metodologien ikuspuntua jarraituz eta produktu garapenean eta diseinuindustrialeko baldintzapenak aztertuz, CAD trebakuntzaren proposamena plazaratzen da. Txosten honekesperientziaren ebidentzia enpirikoak jasotzen ditu eta proposatzen den planteamendua balioztatu CADikasketan emaitzetan eta metodologia didaktikoak eskatzen eta garatzen dituen gaitasun iraunkorretan,esaterako, talde lana.
EHUko tesia, Adierazpen Grafikoa eta Ingeniaritzako Proiektu Departamentua
(cc)2016 XABIER GARIKANO OSINAGA (cc by-nc-sa 4.0)
Bibliogr. : 237-249 or.
Material hau ADDI.EHU.ES webgunetik ekarri da
espezializatua
euskaraz
Keywords: Doktorego-tesiak; Baliabide digitalak; Doktorego-tesiak; Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea -- Tesi eta disertazio akademikoak; CAD Erreminta Aplikatuak eta FEA; Ingeniaritza; Monografiak