Oinarrizko hiztegia ume errumaniarrentzat / Benedicto Lorente Herranz; itzultzailea, Blanca Besga - Lorente Herranz, Benedicto (HIPI (Hizkuntza Indartze Programa), 2003)
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko egokia da.