Oinarrizko hiztegia ume txinatarrentzat - Lorente Herranz, Benedicto; Besga, Blanca (2004)
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko egokia da.
LMH eta DBH
Keywords: Hezkuntza Premia Bereziak; HIPI; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak