Oinarrizko hiztegia ume txinatarrentzat / Benedicto Lorente Herranz ; itzultzailea, Blanca Besga - Lorente Herranz, Benedicto (HIPI (Hizkuntza Indartze Programa), 2004)
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko egokia da.