Elizondoko eskutitzak - Garate, Gotzon (1934-2008); Legorburu, José María (Bilbao : Gero-Mensajero, 2002)
"Elizondoko eskutitzak" Gotzon Garatek idatzitako hirugarren polizia eleberria da. Jon Bidart dugu oraingoan ere protagonista eta Baztan aldeko lurralde ederretan kokatutako istorioaren nondik norakoak askatzen saiatuko da. Narrazio irakurterraza, arina, eta era berean, trinkoa eta arras ongi idatzia eta osatua duzu eleberri hau. Giro misteriotsuak, ezusteak, hiltzaileak... denetarik aurkituko duzu eleberri honetan.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Intriga -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura