Puagg!! - Etxegarai, Eneko; Rodríguez, Eduardo; Eizagirre, Pako (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2013)
Marixa bere baserrian bizi da, animaliez inguratuta. Tortilla goxo-goxoak egin ahal izateko, bost oilo ditu baserriko lurretan aske. Baina... zertan ibili dira oilo hauek?
Izen bereko "Puagg!!" (Denonartean) liburuaren kontakizuna
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
Musika, Isaac Stern, bideo-edizioa, Pako Eizagirre
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Oiloak; Baserriak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo-ipuinak; Ipuinak