Puagg!! / testua, Eneko Etxegarai ; irudiak, Eduardo Rodriguez ; ahotsa, Pako Eizagirre - Etxegarai, Eneko; Rodríguez, Eduardo; Eizagirre, Pako (Pako Eizagirre, 2013)
Marixa bere baserrian bizi da, animaliez inguratuta. Tortilla goxo-goxoak egin ahal izateko, bost oilo ditu baserriko lurretan aske. Baina... zertan ibili dira oilo hauek?