Euskal gramatika osoa - Zubiri, Ilari; Zubiri, Entzi (Bilbo : Didaktiker, 1995)
Euskal Gramatika Osoa, euskaraz izan ditzakezun zalantza guztiak modu ulerterraz batez argituko dizkizu kontsulta-liburua: - Euskaltzaindiaren azkenengo gomendio eta erabakiak jasotzen ditu. - Gramatika azalpenak modu erraz eta didaktiko batez eskaintzen dira. - 7.500 adibidetik gora, egiturak noiz eta nola erabili jakin dezazun. - 250 akatsik ohikoenak: egungo euskaran maizenik egiten diren akatsak eta erdarakadak azalduta. - 150 tauta eta 250 laburpen eta eskematik gora, kontsultak errazteko.
1995/11/14
1995/11/14
Keywords: Euskara -- Gramatika; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak