Giosepporen sudurra - Añorga, Pello; Valverde, Mikel; Eizagirre, Pako (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2016)
Gioseppo oso zapatari serioa zen. Halako batean, grano bat atera zaio sudurraren puntan, bitxi-bitxia: pinportatxoa. Beldurtu eta ospitalera joango da, eta medikuak esango dio tumore bat atera zaiola, tumore on bat. Handik aurrera, bere sudurrarekin ospitaleko haurrak alaituko ditu.
Izen bereko "Giosepporen sudurra" (Elkar) liburuan oinarritutako kontakizuna
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
Musika, Notas AmigasBideo edizioa, Pako Eizagirre
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Umorea; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Bideo-ipuinak