Giosepporen sudurra / egilea, Pello Añorga ; marrazkilaria, Mikel Valverde ; ahotsa, Pako Eizagirre - Añorga, Pello; Valverde, Mikel; Eizagirre, Pako (Pako Eizagirre, 2016)
Gioseppo oso zapatari serioa zen. Halako batean, grano bat atera zaio sudurraren puntan, bitxi-bitxia: pinportatxoa. Beldurtu eta ospitalera joango da, eta medikuak esango dio tumore bat atera zaiola, tumore on bat. Handik aurrera, bere sudurrarekin ospitaleko haurrak alaituko ditu.