Demokraziaren historia - Antxustegi Igartua, Esteban (Donostia : Gaiak, 1998)
"Demokraziaren Historia" liburuan sistema demokratikoaren prozesu eta garapen luzearen berri ematen da, egun kontzeptu honetaz ulertzen duguna mendeetan zehar ezagutu dituen aldaketen emaitza dela ulertarazteko eta hitzaren esanahia ez dela finko eta aldaezina, jarduera historikoan eraikitzen den zerbait baiziki.
1998/07/07
Bibliografia: 152-153. or.
1998/07/07
Keywords: Demokrazia -- Historia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak