Tango iritsita, hiru dira - Richardson, Justin; Parnell, Peter; Cole, Henry; López Gaseni, Manu; Eizagirre, Pako (: Gasteiz, 2017)
New York-eko Central Park-eko zooko pinguino bikote berezi baten egiazko historia da; biak arrak izan arren, kume bat izateko aukera eman zien, aurrez harri bat alferrik txitatzen ari zirela ohartu eta gero. Horrela jaio zen Tango, bi aita izan zituen lehen pinguinoa.
"Tango iritsita, hiru dira" liburuaren kontaketa (Pamiela-Kalandraka)
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
Musika, MozartBideo edizioa, Pako Eizagirre
5 urtetik aurrerako 4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Aitak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Generoa; Haur eta Gazteentzako Literatura