Tango iritsita, hiru dira / testua, Justin Richardson eta Peter Parnell ; irudiak, Henry Cole ; [itzulpena, Manu López Gaseni] ; ahotsa: Pako Eizmendi - Richardson, Justin; Parnell, Peter; Cole, Henry; López Gaseni, Manu; Eizagirre, Pako (2017)
New York-eko Central Park-eko zooko pinguino bikote berezi baten egiazko historia da; biak arrak izan arren, kume bat izateko aukera eman zien, aurrez harri bat alferrik txitatzen ari zirela ohartu eta gero. Horrela jaio zen Tango, bi aita izan zituen lehen pinguinoa.