Akim ihesi - Dubois, Claude K.; Eizagirre, Pako; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2017)
Gudatik eta zorigaitzetik ihesi doan familia baten gorabeherak
"Akim ihesi" liburuaren kontaketa (ttarttalo)
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
Musika, Epic Arabian AtmospheresBideo edizioa, Pako Eizagirre
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Haur errefuxiatuak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo-ipuinak; Ipuinak