Akim ihesi / testua eta irudiak, Claude K. Dubois ; Itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak ; ahotsa, Pako Eizagirre - Dubois, Claude K.; Eizagirre, Pako (Pako Eizagirre, 2017)
Gudatik eta zorigaitzetik ihesi doan familia baten gorabeherak