Bidaia luze bat - Sanna, Francesca; Eizagirre, Pako; Chelh Eizagirre, Zuhaitz (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2017)
Gudatik eta zorigaitzetik ihesi doan familia baten gorabeherak
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
Musika, Desert-Ancient music, O KaimosBideo edizioa, Pako Eizagirre
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Haur errefuxiatuak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo-ipuinak; Ipuinak