Bidaia luze bat / testua eta irudiak, Francesca Sanna ; Itzulpena, Pako Eizagirre ; ahotsa, Zuhaitz Chelh Eizagirre - Sanna, Francesca; Eizagirre, Pako; Chelh Eizagirre, Zuhaitz (Pako Eizagirre, 2017)
Gudatik eta zorigaitzetik ihesi doan familia baten gorabeherak