Gelak eta zelaiak - Iturbide, Amaia (Donostia : Erein, 1994)
Eguzkia eskueran arratsaldea aukeran zelaiak amoltsuago dira zure begi-logeletan Azal fineko paisaian hariko pasealdian gelak apaisatuago dira zure bihotz-lozelaian
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren Kultura Sailaren laguntza jaso du
Xabier Lizardi Olerki saria 1994
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura