Gelak eta zelaiak / Amaia Iturbide Mendinueta - Iturbide, Amaia (Literatura (Erein), 1994)
Eguzkia eskueran arratsaldea aukeran zelaiak amoltsuago dira zure begi-logeletan Azal fineko paisaian hariko pasealdian gelak apaisatuago dira zure bihotz-lozelaian