Rekopilaziñua : tirak pillatuta - Azpilikueta, José Antonio; Ego Ibarra Batzordea (Eibar : Eibarko Udala, 1994)
Azpilikuetak "Diario Vasco" egunkarian plazaratutako tirak.
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura