Filosofiaren historia : (Aristoteles, Tomas Aquinokoa, Rousseau, Nietzsche, Sartre, Ortega y Gasset) - Mtz. Lizarduikoa, Alfontso; Berasain, Martin; Lizeaga, Alberto (Donostia : Gaiak, 1997)
"Filosofiaren Historia" liburuxka LOGSE Batxilergoaren asmoak betetzeko prestaturik dago. Filosofoen testuinguruak, pentsamenduak eta testuak eskaintzen dira. Oinarrizko liburutegian, beraz, Platon, Descartes, Kant, Marx, Wittgenstein, Aristoteles, St. Tomas, Rousseau, Nietzsche, Sarte eta Ortega aztertzeko aukera duzu jadanik.
1997/12/22
Glosarioa: 160-166. or.
1997/12/22
Keywords: Aristoteles -- (K.a. 384-322) -- Kritika eta interpretazioa; Tomas Akinokoa, -- Santua -- (1225?-1274) -- Kritika eta interpretazioa; Rousseau, Jean-Jacques -- (1712-1778) -- Kritika eta interpretazioa; Nietzsche, Friedrich -- (1844-1900) -- Kritika eta interpretazioa; Sartre, Jean-Paul -- (1905-1980) -- Kritika eta interpretazioa; Ortega y Gasset, José -- (1883-1955) -- Kritika eta interpretazioa; Filosofia -- Historia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak; Biografiak