Filosofiaren historia : (Aristoteles, Tomas Aquinokoa, Rousseau, Nietzsche, Sartre, Ortega y Gasset) / [mintegikideak, Alfontso Mtnz. Lizarduikoa, Martin Berasain, Alberto Lizeaga] - Mtz. Lizarduikoa, Alfontso (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1997)
"Filosofiaren Historia" liburuxka LOGSE Batxilergoaren asmoak betetzeko prestaturik dago. Filosofoen testuinguruak, pentsamenduak eta testuak eskaintzen dira. Oinarrizko liburutegian, beraz, Platon, Descartes, Kant, Marx, Wittgenstein, Aristoteles, St. Tomas, Rousseau, Nietzsche, Sarte eta Ortega aztertzeko aukera duzu jadanik.