Isiltzen ez den isiltasuna - Kattin-Txiki Taldea (Oiartzun : Kattin-txiki taldea, 2012)
Oiartzuarren lekukotasunak josatzeaz gainera, Euskal Herrian ikus-entzunezko formatuan estreinakoz bildu den gertaera bat erakusten digu erreportaje honek: bost fusilatuen gorpuzkinak zituen hobi komun baten bilatze eta hobitik ateratze prozesua zuzen-zuzenean eta irudi zirraragarriz emana
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Euskadi -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Baliabide digitalak; Oiartzun -- Historia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak