Isiltzen ez den isiltasuna / gidoia eta koordinazioa, Kattin-txiki Taldea (: Kattin-txiki taldea, 2012)
Oiartzuarren lekukotasunak josatzeaz gainera, Euskal Herrian ikus-entzunezko formatuan estreinakoz bildu den gertaera bat erakusten digu erreportaje honek: bost fusilatuen gorpuzkinak zituen hobi komun baten bilatze eta hobitik ateratze prozesua zuzen-zuzenean eta irudi zirraragarriz emana