Gernika - Serra, Koldo; Clavijo Cobos, Carlos; Cohen, Barney (Madrid : Karma Films, 2017)
1936ko Gerra Zibilean eta Gernikako bonbardaketan girotutako amodiozko luzemetraia, Koldo Serrak zuzenduta.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Gernika-Lumo -- Historia -- 1937 (Bonbardaketa); Baliabide digitalak; Filmak